Wie zijn wij?


Les Grands Vins is een wijnhandel in Zuidlaren die vanuit interesse en liefde voor wijnen als hobby is ontstaan en wordt gerund door Richard en Monique Nieswaag. We zijn in 2004 gestart met een beperkt assortiment aan wijnen die we in onze wijnbrief presenteerden. Inmiddels hebben we sinds 15 maart 2008 een wijnwinkel aan de Kerkbrink 8 in Zuidlaren. We hebben een ruim assortiment met wijnen uit zowel de “oude” als de “nieuwe” wereld en in verschillende prijsklassen. Uiteraard wordt dit assortiment met de nodige regelmaat aangepast, vervangen en /of aangevuld.

 

Regelmatig organiseren we proeverijen, waarin u met een deel van ons assortiment kennis kunt maken. Ook kunnen wij een proeverij op maat bij u thuis verzorgen. Daarnaast worden in onze mailingen vaak zogenaamde proefpakketten samengesteld, zodat u op een voordelige manier, verschillende wijnen kunt proberen en vergelijken.

 

Naast wijnen per fles of per doos, kunt u bij ons ook terecht voor geschenkverpakkingen, wijnkistjes, relatiegeschenken en kerstpakketten. Ook wanneer u op zoek bent naar iets speciaals als bijvoorbeeld een wijn of een port uit een bepaald jaar, vraag het gerust en wij gaan voor u op zoek!